Lees hier reacties van onze klanten.
Bekijk ook onze referenties op Werkspot.

Vloer egaliseren

Stefan heeft het prima gedaan. Hij is van de hands-on aanpak en belooft niks wat hij niet waar kan maken.

Hendrik rozendal

Egaliseren plavuizen vloer

Wij hebben door Stefan een tegelvloer laten egaliseren en daarna heeft hij een laminaatvloer gelegd en plinten geplaatst. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Stefan denkt goed met je mee als het om de planning gaat, en is daarin uiterst flexibel. Ook het telefoontje met "of alles goed was de vloer" twee weken later was erg fijn en toont betrokkenheid. Daarnaast is Stefan een hele vrolijke en gezellige kerel, niet onbelangrijk vind ik. Ik kan hem dus van harte aanraden!

Peter de Jong

Vloeregalisatie

Het is wel voor alles een 10+ eigenlijk want mijn vloer is perfect opgeknapt en super glad geworden om de pvc vloer te leggen.

Zelfs de paar rare plekken die zijn ontstaan door mijn "vakmanschap" werden goed en netjes opgelost.

Ook over de prijs kom je niet voor verassingen te staan.

Je krijgt een goede en vrolijke vakman over/voor de vloer.

Paul Pieket

vloer egaliseren en voorzien van PVC vloer

Ik ben uitermate tevreden met het afgeleverde werk. Stefan denkt goed mee, komt met suggesties en is heel flexibel. Hij werkt precies en gaat door. Afspraken worden correct nagekomen. De vloer ziet er prachtig uit.

Jos Schoonen

Egaliseren plavuizenvloer t.b.v. leggen PVC

Stefan is bij ons geweest om te egaliseren en PVC te leggen. We hebben echt 100% gekregen wat we gehoopt hadden. Super fijne en professionele mannen, werken snel en netjes. Het eind resultaat is een hele strakke en gladde voer. Echt een aanrader! Jongens bedankt!

J van Leeuwen